Ispeci dve korice od po:
5 jaja;
5 kasika secera;
6 kasika mlevenih oraha i
1 kasike brasna
5 jaja;
5 kasika secera;
6 kasika mlevenih oraha i
1 kasike brasna
Za krem:
5 celih jaja
250g secera
250g cokolade
250g margarina
5 celih jaja
250g secera
250g cokolade
250g margarina
Mikserom umutiti jaja i secer pa spatulom umesati brasno i orahe pa razliti smesu u pleh i ispeci koricu. Ponoviti za drugu koricu.
U serpu za kuvanje na pari staviti sve sastojke za krem (cokoladu i margarin iseckati) pa kuvati uz stalno mesanje dok se ne uhvati skrama na povrsini smese.
Kad se korice ohlade i krem skuva, filovati tortu i ukrasiti po zelji.
U serpu za kuvanje na pari staviti sve sastojke za krem (cokoladu i margarin iseckati) pa kuvati uz stalno mesanje dok se ne uhvati skrama na povrsini smese.
Kad se korice ohlade i krem skuva, filovati tortu i ukrasiti po zelji.
Nema komentara:
Objavi komentar