oglas

ponedjeljak, 14. prosinca 2015.

POHOVANA PUNJENA JAJA



Sastojci :
  2 jaja    
 1 kasika vajkrema
  1 kasika persuna    
   1 kasikica ulja  
   malo soli    
 1 kasika sjeckane pileće salame    

 Za pohovanje :
brasno      
jaje      
prezla

Priprema :
Jaja skuhati, oguliti , prerezati i izvaditi im zumanca…Smjesu za pohovanje pripremiti kao na slici…     U drugu zdjelicu staviti zumanca dodati sve navedene sastojke..Izmjesati….     Puniti jaja i tako ih sastaviti…Smjesa kojom ste punili lijepo ce ih sastaviti….     Onda uvaljati u brasno…     jaje     prezlu      ponoviti postupak tri puta….     Prziti ih na ulju na srednje jakoj vatri…     Staviti ih na ubrus da upije visak masnoce..     Prerezite jaje i imat cete vrlo hrskav, ukusan i iznad svega dekorativan prilog, hladno predjelo zavisno sta zelite..     Prijatno

Nema komentara:

Objavi komentar