Tijesto :
– 1 oblatna(list)
– 4 jaja
– 180gr secera
– 100gr oraha
Krema :
– 200gr maslaca(margarin)
– 1 zumanjak
– 150 gr secera u prahu
– 4 zlice jake kuhane kave
Težina:
Srednje zahtjevno
Srednje zahtjevno
Priprema:
-Pjenasto umutiti jaja sa secerom i na kraju
lagano umijesati orahe i snijeg od bjelanjaka.
Pripremljeno tijesto izliti na oblatnu(1 list)i ispeci.
Krema
-Pjenasto izraditi maslac(margarin) sa secerom, dodati zumanjak i kuhanu kavu.
Premazati ohladeni kolac i ukrasiti prema zelji.
-ja sam stavila cokoladnu glazuru-200gr cokolade za kuhanje
-4 zlice ulja
sve sam otopila na pari, prohladila i premazala kolac.
-Pjenasto umutiti jaja sa secerom i na kraju
lagano umijesati orahe i snijeg od bjelanjaka.
Pripremljeno tijesto izliti na oblatnu(1 list)i ispeci.
Krema
-Pjenasto izraditi maslac(margarin) sa secerom, dodati zumanjak i kuhanu kavu.
Premazati ohladeni kolac i ukrasiti prema zelji.
-ja sam stavila cokoladnu glazuru-200gr cokolade za kuhanje
-4 zlice ulja
sve sam otopila na pari, prohladila i premazala kolac.
Nema komentara:
Objavi komentar