
SASTOJCI
Kora
– 3oo gr. mlevene plazme ili slično
– 12o gr. margarina
– 1oo gr. čokolade
– 50 gr. prah šećera
– 50 gr. seckanih oraha
– rum
– 12o gr. margarina
– 1oo gr. čokolade
– 50 gr. prah šećera
– 50 gr. seckanih oraha
– rum
Krema
– 200 gr margrina
– 250 gr. kesten pirea
– 50 gr. prah šećera
– 3 dcl slatke pavlake
– rum
– 250 gr. kesten pirea
– 50 gr. prah šećera
– 3 dcl slatke pavlake
– rum
još
PRIPREMA
1. margarin, keks, otopljenu čokoladu, seckane orahe i rum dobro ujednačiti i formirati koru, preko staviti kremu ,pa slatku pavlaku.
2. za kremu umutiti penasto margarin i prah šećer, dodati kesten pire pa umućenu slatku pavlaku, po želji dodati malo ruma.
Nema komentara:
Objavi komentar